Language
La botiga online dels olis d'oliva més selectes i premiats
Origen Oliva, compar aceite de oliva online

Comprar oli d'oliva premiats

Comprar oli d'oliva ecologics

Els olis d'oliva mes venuts

Comprar vinagre gourmet

Packs duo trio

Ofertes restaurants

Comprar directe de l'almassera

Comprar els millors oli d'oliva

oli d'oliva per regalar

Comprar oli d'oliva en packs estalvi

Comprar oli d'oliva premiats

Comprar oli d'oliva ecologics

Els olis d'oliva mes venuts

Comprar vinagre gourmet

Packs duo trio

Ofertes restaurants

Comprar directe de l'almassera

Comprar els millors oli d'oliva

oli d'oliva per regalar

Comprar oli d'oliva en packs estalvi

Comprar oli d'oliva: des de la almàssera fins a la teva taula

 

Suscripcionewsletter

contacto

Packs duo trio

venda d'oli d'oliva a particulars i professionals

L'oli d'oliva verge extra

L’ oli d'oliva verge extra és una part fonamental i irreemplaçable de la nostra dieta mediterrània. Fa milers d'anys, els pobles mediterranis ja produïen i consumien oli d'oliva de manera habitual: juntament amb el pa i el vi, l'oli d'oliva era el tercer de la tríada d'aliments bàsics..

La naturalesa ens ha llegat en herència un patrimoni meravellós, una terra d'oliveres fèrtils, que cada any ens regalen els seus extraordinaris fruits. D'allí surten els millors olis d'oliva del món. I aquí, a la nostra botiga online d’oli d’oliva, pots comprar aquest exquisit or verd, directe des de l'almàssera fins a la teva taula, perquè puguis gaudir i aprofitar totes les propietats organolèptiques úniques del millor oli d'oliva verge extra..

Comprar oli d’oliva a la nostra botiga

A Origen Oliva pots comprar oli d’oliva verge extra en tots els formats: ampolles, garrafes, llaunes i fins i tot estoigs per regalar. Perquè gaudeixis dels millors olis com vulguis. El nostre catàleg inclou els olis d'oliva verge extra de les millors marques i almàsseres: Castillo de Canena, CladivmFinca La Torre, Hacienda Queiles, La Boella, Masía El Altet, Melgarejo, Oliflix, Oro de Cánava, Parqueoliva y Rincón de la Subbética, entre d'altres.

Les caixes tancades d'ampolles i garrafes d'oli d'oliva les enviem directament des de les almàsseres. Així podem oferir millors preus i un oli d'oliva més fresc, que ha estat emmagatzemat en condicions òptimes i no ha patit trasllats innecessaris. Normalment servim les comandes d'Espanya peninsular en 24/48 hores, tot i que, per prudència donem un termini màxim de 72. Les comandes d'oli d'oliva que superin els 70 euros tindran els ports gratuïts.

Varietats i oli d'oliva ecològic

Cada varietat d'oli d'oliva té el seu encant particular i unes característiques i notes de sabor úniques que el fan especial. Per això tenim en venda olis de gairebé totes les varietats que es produeixen a Espanya: Arbequina, Picual, Hojiblanca, entre d'altres olis monovarietals, i una extensa gamma d'oli d’oliva coupage multivarietal.

També tenim en venda, una àmplia selecció dels millors olis d'oliva verge extra ecològics. Apostem molt pels olis ecològics perquè creiem que un producte tan especial, tan valuós en les seves propietats com en el seu sabor i la seva història, com l'oli d'oliva, mereix un procés natural, respectuós i responsable. Tant amb la nostra salut i alimentació, com amb el medi ambient i el patrimoni natural que ens toca conservar.